top of page

Eiwitrijke spinazie-wrap

  • Foto van schrijver: Eva Baeck
    Eva Baeck
  • 1 apr 2024
  • 1 minuten om te lezen

Bijgewerkt op: 16 okt

Spinazie-wrap met maar 3 ingrediënten!

  • eiwitrijk

  • vullend

  • bron van vezels

  • extra groentjes en vitaminen


RECEPT

portie: 1 persoon

bereidingstijd: 15 minuten


Je hebt nodig:

Voor 1-2 wraps

  • 1 ei

  • 1/2 koffietas havermout

  • 4 rotsjes diepvries spinazie, ontdooid

  • peper en zout naar smaak

  • om te bakken: olijfolie

  • blender of staafmixer

Werkwijze:

  1. Doe alle ingrediënten in de mixer (of gebruik een staafmixer).

  2. Indien het beslag nog te lopend is, voeg wat havermout toe.

  3. Indien het te vast is, doe er dan wat spinazie bij. We willen pannenkoekenbeslag bekomen.

  4. Verhit 1 eetlepel olijfolie op het vuur in een grote pan.

  5. Bak het beslag zoals een pannenkoek. Meestal kan je 1 a 2 wraps maken.

Serveer met allerlei beleg naar keuze, dit zijn toppers;

  • mozarella, tomaat en pesto (+ eventueel pijnboompitten)

  • Avocado, cottage cheese en rauwkost

  • Hummus, gegrilde groenten en geroosterde kikkererwten

  • ricotta, citroen en gebakken kipfilet


Spinazie wrap met cottage cheese en ei

 
 
 

Opmerkingen


bottom of page